Ponuda i smještaj

U „Karmelu sv. Ilije“ gosti na raspolaganju imaju 23 dvokrevetne i 12 jednokrevetnih soba, jedan apartman s dvije dvokrevetne sobe. Dvije jednokrevetne sobe prilagođene za osobe s posebnim potrebama. U svakoj sobi je kupaonica i mogućnost besplatnog korištenja interneta. Skupine mogu odlučiti o tome želi li tijekom boravka u duhovnom centru imati puni ili polu pansion.

Za rad skupine imaju na raspolaganju veliku konferencijsku dvoranu sa sto i pedeset sjedećih mjesta, manje dvorane za rad po skupinama, za molitvu uređeni meditacijski prostor i samostansku crkvu. Skupine na korištenje imaju i rekreacijsku dvoranu predviđenu za odmor i zajedničko druženje uz koji je prostor gdje sami mogu pripraviti kavu i čaj. Kava i čaj se dodatno ne naplaćuju.

Duhovni centar ili Oaza mira kako neki nazivaju ovo mjesto mira i tišine, remeti pjev ptica pjevica i žuborenje vode iz najvećeg umjetnog jezera u Europi Buškog jezera.  Oko zgrade nalaze se njegovani travnjaci ispresijecani stazama za šetnju, asfaltiranim prilazima i parkiralištima.

107-karmel-slideshow

Comments are closed