POZIVAMO VAS NA: Trodnevnicu sv. Iliji i dvodnevno neprekidno bdijenje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom

sveti ilija 1Samostan-duhovni centar „Karmel sv. Ilije“ u okviru proslave svoga nebeskog zaštitnika,  sv. Ilije proroka, organizira i poziva Vas na

DVODNEVNO NEPREKIDNO BDIJENJE PRED PRESVETIM OLTARSKIM SAKRAMENTOM

ZA ISKORIJENJENJE PSOVKE U HRVATSKOM NARODU

koje će se održati u samostanskoj crkvi „Karmel sv. Ilije“ za vrijeme trodnevnice od 17.  srpnja u 19.00 sati do 19. srpnja 2015.  u 21.00 sat.

Pozivamo zainteresirane pojedince i skupine da se prijave u „Karmelu sv. Ilije“, na e-mail adresu karmelsvetogilije @gmail.com ili na tel. 00387(0)34 205 864 kako bismo mogli napraviti raspored klanjanja.

Skupine mogu same organizirati program bdijenja ili jednostavno moliti u tišini.

PSOVKA JE I GRIJEH I SRAMOTA MOGA HRVATSKOG NARODA i postaje dio svakodnevne komunikacije.

Molimo i činimo pokoru za obraćanje onih koji psovkom vrijeđaju svetost Božjeg imena, Isusa Krista i Blažene Djevice Marije.

Klanjanje se organizira tijekom trodnevnice za proslavu sv. Ilije, proroka, 17., 18. i 19. srpnja 2015.  u 19.00 sati. U trodnevnici propovijeda fra Josip Jukić, kapelan u Livnu.

Tijekom trodnevnice klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom od 20.00 do 21.00 sat organiziraju i vode članovi FRAMA-e iz Livna.

Pozivamo vjernike koji ne mogu doći u „Karmel sv. Ilije“ tijekom klanjanja da nam se priključe u molitvi u svojim crkvama i u domovima.

Na sam dan svetkovine sv. Ilije, proroka, 20. srpnja 2015. u 11.00 sati misno slavlje predslavi nadbiskup Luigi Pezzuto, apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini.

3-O nama

 

Comments are closed