Članovi zajednice Dobri Pastir iz Kaštel Gomilice

Članovi zajednicce Dobri pastir iz Kaštel gomilicePrvi vikend u trećem mjesecu karmal je ugostio članove lokalne zajednice Dobri pastir iz Kaštel Gomilice, župe Gospa od milosti. Susretom su obilježili deset godina učlanjenja u Dobri pastir koje su ispunjene brojnim svjedočanstvima djelovanja Božje milosti na živote mnogih.Velečasni Dražen Radigović i otac branko Zebić su poukama, molitvama uz slavljeničku službu zajednice poticali na još revniji duhovni život članove kako bi njihova služba bila još plodonosnija jer “radnika je malo, a žetve je mnogo”.

Pouke su bile usmjerene na izgradnju zajedništva što potvrđuje i sam naziv susreta “Duhovna obitelj”, a bile su naziva: kraljevstvo nebesko i kraljevstvo svijeta te duhovni rast u zajednici.

Bilo je dosta molitve i osluškivanja te su na kraju u radnim grupama članovi dali svoje ideje o još boljem načinu rada zajednice i kako bi oni mogli doprinijeti tome.

Pouka su u programui imali i kooridnator molitvenih zajednica u Splitsko makarskoj nadbiskupiji Lordan Ljubenkov te Vera Zefić članica vodstva Zajednice Dobri pastir na nacionalnoj razini.

U popodnevnom dijelu nedjelje održan je i susret mladih iz zajednice u Kaštelima. Članovi su sudjelovali i u susretu otvorenog tipa kojeg je predvodio otac Branko Zebić.

Braća u Karmelu su revnošću za sve potrebno pokazali primjerom poniznost i istinsku radost u koju se može imati u služenju.

FOTO ALBUM

 

 

Comments are closed